DIN SERV - Automatizari

Termostatele si cronotermostatele COMPUTHERM sunt compatibile cu majoritatea cazanelor, centralelor termice comercializate in Romania, dar pot comanda tot atat de bine si un aparat de racire (aer conditionat).
In timpul functionarii, cronotermostatul va afisa temperatura existenta in incaperea in care este montat.
Legatura la aparatul pe care-l comanda se face cu un cablu electric cu 2 conductori.
Termostatul COMPUTHERM 098A asigura un reglaj precis si afiseaza valoarea temperaturii din incaperea in care este montat. Nu este programabil. Sensibilitatea de comutare este de 0,5 gradeC.


termostat COMPUTHERM 099A
Termostatul COMPUTHERM 099A poate fi programat pe durata unei saptamani astfel:
cele 5 zile lucratoare vor avea acelasi program, impartit in 4 perioade de timp in care vor fi realizate 4 temperaturi diferite;
sambata va fi un program compus din 2 perioade de timp cu 2 temperaturi diferite;
duminica va fi un alt program compus din 2 perioade de timp cu 2 temperaturi diferite.
Orele de inceput a perioadelor si temperaturilor aferente vor fi alese de Dvs. Sensibilitatea de comutare este de 0,5 gradeC.


termostat COMPUTHERM 091
Termostat COMPUTHERM 091 va ofera 9 programe, din care 6 realizate de fabrica pentru aplicatiile cele mai uzuale si 3 programe pe care le veti concepe Dvs. Pentru fiecare zi a saptamanii puteti alege programul adecvat, independent de celelalte zile. Programul este de fapt o succesiune de 2 valori de temperatura, una mai mica si una mai mare, care pot fi schimbate intre ele chiar din ora in ora. Valorile temperaturilor si orele la care se schimba le veti alege Dvs. Sensibilitatea de cuplare este, la alegere, de 0,5C sau 1C. Termostatul va comanda un aparat de incalzire sau de racire.


termostat COMPUTHERM 093
Termostat COMPUTHERM 093 poate fi programat pe durata unei saptamani astfel: - cele 5 zile lucratoare vor avea acelasi program, impartit in 4 perioade de timp in care vor fi realizate 4 temperaturi diferite; - sambata si duminica va fi program identic, compus din 2 perioade de timp cu 2 temperaturi diferite. Orele de inceput a perioadelor si temperaturile aferente vor fi alese de Dvs. Acest model prezinta diferite functii deosebite, ca de exemplu trecere usoara din regim automat in regim manual, functionare in regim economic, program antiinghet, avertizare dupa un timp de functionare pentru spalarea filtrului, s.a.m.d, Sensibilitatea de cuplare este, la alegere, de 0,25 C, 0,5, 0,75 C, 1C. TermostatuI va comanda un aparat de incalzire sau de racire.


COMPUTHERM 097A
Termostat COMPUTHERM 097A va ofera 9 programe, din care 6 realizate de fabrica pentru aplicatiile cele mai uzuale si 3 programe pe care le veti concepe Dvs. Pentru fiecare zi a saptamanii puteti alege programul adecvat, independent de celelalte zile. Programul este de fapt o succesiune de 2 valori de temperatura, una mai mica si una mai mare, care pot fi schimbate intre ele chiar din ora in ora. Valorile temperaturilor si orele la care se schimba le veti alege Dvs. Trecere usoara din regim automat in regim manual. Sensibilitatea de cuplare este, la alegere, de 0,5C, 1C, 1,5C, 2C. Termostatul va comanda un aparat de incalzire sau de racire.


termostat Computherm Q3RF
Computherm Q3RF este un termostat simplu, fara program saptamanal.
Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare.
Precizia de afisare este de 0,1gr.C.
Computherm Q3 RF (RF = radiofrecventa) este format din 2 subansambluri: termostatul (emitatorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat intre receptor si cazan. Distanta termostatului fata de receptor poate fi de aproximativ 50 m in spatiu deschis si aproximativ 30 m in cladire, in functie de structura cladirii. comanda manuala.


termostat Teleswitch
Teleswitch este un dispozitiv cu ajutorul caruia se poate comanda pornirea sau oprirea oricarui aparat sau echipament electric (sistem de incalzire, sistem de aer conditionat, boiler, pompa de apa etc.) utilizand o legatura telefonica obisnuita. De exemplu, intorcandu-va acasa dintr-un sejur, iarna puteti porni din timp centrala de incalzire sau boilerul de apa calda, vara puteti pune in functiune instalatia de climatizare