DIN SERV - Radiatoare

radiatoare
Radiatoare
Radiatoarele pentru baie sunt radiatoare din teava de otel tip "uscator de prosoape". Se caracterizeaza prin functionalitate si design deosebit. Sunt executate din teava de otel grunduite, fosfatate si vopsite in camp electrostatic cu pulberi epoxi polimerizate.

radiatoare
RADIATOARE OTEL ELBA
Radiatoarele panel ELBA sunt fabricate din tabla de otel lamintat la rece in concordanta cu EN 442. Canalele de circulatie a apei si convectoarele inalte sudate direct pe aceste canale dau o rapida conventie a caldurii spre spatiu si un simt al confortului intr-un timp foarte scurt. Radiatoarele din panel ELBA sunt proiectate asa incat sa aiba un aspect placut si elegant. Proiectarea radiatorului ELBA este facut in asa fel incat reduce la minimum suprafetele de depunere a prafului, curatirea acestor radiatoare este foarte usoara prin demontarea grilajului superior si a partilor laterale. Radiatoarele ELBA sunt fabricate cu inaltimi variate ce se cuprind īntre 300-900 mm si cu lungimi variate īncepānd de la 400 mm pana la 3000 mm.cu un p Fiecare radiator este testat cu o presiune de 13 bari si este capabil sa functioneze pana la presiune de 10 bari. Temperatura maxima de lucru este de 120°C. Fiecare radiator este compus din doua placi presate, contine doua convectoare care sunt sudati electric de corpul radiatoarelor direct pe canalele verticale pentru a asigura cea mai inalta emisie de caldura posibila.
5 ani garantie

radiatoare
RADIATOARE VOGEL&NOOT
Radiatoarele din otel tip panou VOGEL & NOOT se folosesc in instalatii de incalzire centrala, in care agentul termic este apa. Radiatoarele VOGEL & NOOT datorita designului elegant sub care se prezinta si a posibilitatilor de recordare, fac fata celor mai sofisticate cerinte de amenajare a locuintelor.
Pot fi utilizate in instalatii mono si bitubulare. Se folosesc pentru incalzirea spatiilor de locuit, de birou si a altor spatii cu umiditate normala. Sunt grunduite, fosfatate si acoperite in camp electrostatic cu pulberi epoxi polimerizate la 200 oC. Au un finisaj superior, design modern si elegant.
Dintre avantajele acestor radiatoare amintim :
- Sunt confectionate din tabla de otel de grosime 1,25 mm cu profilare la 40 mm. Grosime uniforma a tablei asigura rezistenta la coroziune si durata de viata sporita.
- Grosimea mai mare (0,5 mm) a aripioarelor de convectie permite transmiterea eficienta prin conductie a caldurii de la baza aripioarei pana la capatul acesteia, deci o temperatura mai ridicata a aripioarei, care duce la un transfer termic mai intens. - Suprafata mai mare de contact si preluare mai eficienta a caldurii de la panou la aripioarele de convectie, pe de o parte datorita faptului ca fata interioara a panoului profilata este in zona de sudura a aripioarelor, pe de alta datorita numarului mai mare de aripioare
- Sectiune mai mare a canalelor de curgere a apei (42% in plus), deci pierdere de presiune redusa, suprafata mare de contact agent termic-panou si volum de apa mai mare Date tehnice :
- Temperatura de functionare max. 110OC.
- Presiunea max. de exploatare 10 bar.
- Presiunea de incercare 13 bar.